Mijn werkwijze als acupuncturist

Ik werk in mijn praktijk volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde waar acupunctuur het bekendste onderdeel van is. Bij acupunctuur worden dunne, steriele wegwerpnaalden gebruikt op verschillende acupunctuurpunten. Hier voel je nauwelijks iets van. Door op deze punten naalden te plaatsen kan de balans van je lichaam zich gaan herstellen. En het zorgt ervoor dat jouw energie weer gaat stromen.

Hoe ziet een acupunctuur behandeling eruit?
De eerste afspraak bestaat uit een intake en de eerste acupunctuurbehandeling. Tijdens de intake stel ik je veel vragen over de klachten. Verder hoor ik graag meer over hoe jouw lichaam functioneert. Maar ik zal je ook vragen stellen over je spijsvertering, slaap en je energie. Daarnaast bekijk ik je tong en voel ik je polsen. Met al deze informatie kan ik de oorzaak van je klachten achterhalen.

De behandeling
Als je nog geen ervaring hebt met acupunctuur dan wil ik je alvast vertellen dat je niet bang hoeft te zijn voor de behandeling. Misschien stelt het je gerust dat bijna al mijn cliënten aangeven dat het erg mee valt. Sommige ervaren prikkelingen of een dof gevoel. Voor iedereen is de ervaring anders, maar de meeste mensen voelen zich meteen meer ontspannen.

Naast mijn persoonlijke en warme benadering heb ik in mijn praktijk ook kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Daarom ben ik lid van de Zhong en de KAB. Ik wil je graag een goede behandeling geven. Daarom is het voor mij van groot belang dat je tijdens de sessie helemaal op je gemak bent.

Maak bij mij een afspraak
Vul mijn contactformulier in en maak een afspraak of stel je vraag aan mij, ik help je graag verder!