Over acupuncturist Karin Leliveld

Met persoonlijke aandacht inventariseer ik graag samen met jou je klachten. Zo zoeken we samen naar de meest effectieve behandeling. Dat kan acupunctuur zijn, maar ik pas ook vaak Chinese massage toe. Op deze manier kan ik je goed helpen om weer gezond en fit te worden.

Verder is het goed om te weten dat ik mij voortdurend laat bijscholen. Omdat dit mij helpt om te allen tijde op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van acupunctuur. Daarom kan ik je goed helpen bij het herstellen van de natuurlijke balans in je lichaam.

Nina over haar behandeling door mij
“Karin heeft mij behandeld voor mijn chronische eczeem. Ik heb haar ervaren als een deskundig therapeute die zorgvuldig te werk gaat en haar diagnose en behandelwijze uitlegt en afstemt. De behandelwijze heeft mij geleerd op een heel andere manier naar mijn gezondheid te kijken en mijn klachten te ervaren. De acupunctuur heeft mij geïnspireerd om ook mijn voeding af te stemmen op de Chinese geneeskunde. Ook hierin heeft Karin mij geadviseerd. Gedurende de behandelingen zijn mijn klachten sterk verminderd. Deze verbetering zette zich door na de behandeling en voor het eerst in jaren heb ik mijn eczeem onder controle zonder (dagelijks) gebruik van hormooncremes.”

Neem contact met mij op. Graag maak ik met je kennis in mijn praktijk in Castricum, die ook op zaterdagen en in de avonden open is.